Dyla

Daisypath Happy Birthday tickers

Sunday, November 8, 2009

pengalaman

smlm..kngn yg takkan aku lupakan..smpi ble2..dan menyedarkan aku..hehehe...
smlm aku lpas blk dari keje..aku trus ke shah alam utk menjemput azariah..teman serumah..waktu tu ujan...agk lbat hingga aku basah kuyup dan kesejukan..disebabkan ujan yg agk lb
at..kami singgah ke Pizza Hut utk menjamu selera..Thanks Aja,sbb blnje aku..trima kasih daun keladi..hehehe...

lpas ujan berhenti..kami berdua menuju ke TTDi utk mejenguk umah sewa yg bakal kami duduki..dan kami berpuas hati dgn rumah tuh..

sepatutnya aja blk mlm tuh jgk..
hehehe..aku pjuk die supaya tak yah blk..lgpun mlm tuh ujan dan aku mengajak die ke uptown..huhuhu..
then kami singgah ke stu kdi mamak berde
katan dgn rumah aku..lpak rmi2..dgn kwn aku..hehehe...

u,thanks coz ceriakan i mlm tuh..u bek
gyle..thanks..sory coz i nanges dpn u..

aja..hepy gyle mlm tuh sbb die br blaja men gitar n ad sorg tuh mmg ske gitar..hehehe..adalah stu kpale ngn die..mmg best lah..
smbil tgk N9 menentang kelantan..3-1..hehehe...
aku bkn tgk sgt pun..sbb tak minat..hehehe...
but i'm hepy last nite..hepy sg
t..

then..kitorg blk uma dlm kul 12.3
0 tghmlm..hahaha...jrg kua mlm..
hehehe...
mse on the way blk tuh..smpi selekoh berdekatan rumah..
huhuhu..kami JATUH..dh mcm nangke busuk..
gile skt...perot senak..slipar ptus..sluar jeans kesygn koyak..sdeyh gyler..
seb bek xde yg ptah..alhamdulillah lah..
motor tak ley kwal..mgkin sl
h aku kot..jalan pun licin tyme tuh..

nk rempit sgt dyla..ha mek ko!!

tp yg ksiannyer kwn aku..
die pun skli kene..
die cume luka kat jari,tgn,and lutot..
yg aku luka di tgn,siku and terok kt lutot..
mmg pedih gyle...
nk nanges pun ada..
Mc lah sehri isnin ni..
hehehe...

tp dlm skt2 tu..
aja ckp ngn aku..
weyh..aku hepy kua ngn ko..
even kite accident..tp seronok..
n nty ko kim slm kt _ _ _ L
hehehe...
ye ja..aku dh smpikan dh pun salam tuh..
tau lah mke die cm vokalis peter pan..
hehehe...

tp pe yg jd smlm..
semua mengajar aku..
mengajar aku jgn bwk motr lju...
hehehe...
tp smlm tak laju pun..
erm tah lah..
bnda nk jd kn??

p/s: sori tak smpt jmpe u tyme u dtg tmpt i accident tuh..but i appreciate sgt2 ambik brt u tu..thanks..

No comments:

Post a Comment