Dyla

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, February 2, 2011

omg! saya dah mula jadi kejamOMG. adakah ini saya? adakah ini Dyla?


haha. macam la saya ni kejam sangat tapi agak la. haha. kejam yang saya maksudkan ialah. haha. delete friends list saya di http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000212199278 saya. hehe. banyak sebab oke. ingat i saja saja nak delete orang ke. nak block orang ke. i bukan macam ni ye sebelum ni. haha.
memang la orang kata, apa guna buat facebook kalau tak nak approve orang yang nak kawan ngan kita. kawan saya sendiri cakap, aku tak suka kawan banyak banyak ni. semak. bukan nak tegur kita dulu. kita kena tegur dia dulu. haish. mula mula memang saya tak terima la cakap dia tu sebab saya main approve je sape yang add saya. tegur ke tak tegur belakang cerita. tapi, disebabkan sikap begini la. saya di kutuk, di maki, di hina oleh orang yang tak reti nak guna facebook. ye la awak, saya tak kenal awak, bercakap pun tidak, rupa awak, haish lagi la saya tak cam taw. awak boleh sesuka hati kutuk saya. haish. ADA AKU KUTUK KAU KER? nak kata saya artis, tidak. lingkup la dunia artis kalau ada artis macam saya. hahaha. *tak hingin. ~


sebab tu la saya terus BLOCK awak. hahaha. padan muka. jangan nak ngendap orang lagi. haha. babai. ~
then satu lagi cerita. benda ni tak tahu la salah wa ka. sala lu ka. someone ni. dah remove i sebab alasan yang tak munasabah. haish. dari kau remove aku. lebih baik aku block kau terus. lagi ngam apa. haha. nak sakit hati sangat kan? meh aku bagi lagi sakit hati tu. kau kecoh nak kata orang salah, kau tu yang tak betul aduyai. maaf~ babai. tak nak UNBLOCK dah. REMOVE pun tidak. hehe.


jangan tanya saya kalau saya mula berubah disebabkan awak!!!
and, yang ni agak kejam sikit la. haha. tak tahu la tahap kejam dia macam mana. awak tipu kami. then, patut tak saya ada awak lagi dalam friends list kami? jawapan nya~~~~ NOP! semak. awak tipu benda besar kot. nak bagi orang jeles bagai ker? yek. tak pun. jangan mimpi. so, kesimpulannya, semua ada kena mengena ngan awak saya tak nak ada dalam facebook saya.


biarlah, facebook saya. bukan facebook awak!
kesimpulannya, facebook disediakan untuk kita mencari kenalan lama kita, buat reunion balik, say hye pada yang baru kenal. dan cuba guna dengan sebaiknya. itu pendapat saya. bagi orang lain itu, saya tak tahu la. maaf jika ada yang terasa.
saya juga manusia biasa. pernah juga melaui ancaman ancaman ini, tapi itu dulu. malas nak fikir dah. dah besar dah pun. guna la sebaiknya.

No comments:

Post a Comment